Home Blogg Så delar du tid med vänner när ni är långt ifrån varandra

Så delar du tid med vänner när ni är långt ifrån varandra

by Niklas Johansson

Det är inte alltid säkert att du bor i samma stad som familj och vänner i livet. Det är ju faktiskt så att allt från kärlek till skola eller jobb kan ta oss till andra sidan världen, eller i alla fall bort från den stad där vi växt upp. Detta är inte alltid en lätt situation, speciellt om du inte känner någon i den nya staden, eller om du ibland kan känna dig ensam när vardagen går på som om inget hänt. Men det finns som tur är saker du kan göra för att komma närmare din familj och dina vänner även om ni bor långt ifrån varandra. Här får du tips på hur du kan göra för att ändå kunna umgås och vad ni kan hitta på tillsammans, som inte är beroende av att vara på samma plats rent fysiskt.

Laga middag ihop på Zoom eller Facetime

Det första tipset är att laga mat ihop på Zoom, Facetime eller någon annan plattform för att tala med varandra över video och ljud. Bestäm i förväg er för vad ni skall laga. Sedan är det bara att köpa in ingredienserna och njuta av att känna samhörighet även om ni står i olika kök. Fördelen med detta är också att ni kan vara många som är med och deltager i middagen eftersom dessa plattformar tillåter att fler än två talar med varandra på en och samma gång. När ni är redo är det bara att ni slår er ned vid borden och njuter av det ni har lagat, tillsammans, även om ni inte är på samma plats. En perfekt lösning för alla åldrar så länge ni håller er till något som är relativt enkelt att laga.

Spela kul spel på nätet

Nästa roliga sak ni kan göra ihop är att spela spel på nätet. Detta behöver inte nödvändigtvis vara spel som kostar pengar utan det finns mycket att välja på vare sig ni väljer att spela casino online Casumo eller på något annat kul ställe. Se över det stora utbudet, det finns garanterat mängder av bra spel för alla intressen och som passar både ung och gammal. Anpassa såklart spelen ni spelar till ålder och se till att ni har en bra uppkoppling så att ni kan prata och ha kul tillsammans under tiden ni spelar. Har ni tur så kan ni till och med gå in på samma server så att ni kan vara tillsammans i själva spelet också.

Se samma film från olika platser

Det sista utmärkta förslaget är att se en film eller kanske en TV-serie ihop. Detta kan enkelt streamas från vilket plattform som helst, eller så kan ni titta på TV, förutsatt att ni befinner er i samma land förstås. Det är mysigt att sitta i soffan och kolla med telefonen på, även om ni inte pratar så mycket under filmen så vet ni att ni alltid har någon i luren som upplever samma sak och därmed kan dela din känsla. 

Related Articles