Home Blogg Matilda matsedel – samlat verktyg för alla inom vård och skola

Matilda matsedel – samlat verktyg för alla inom vård och skola

by Jakob Israelsson
foods

Matilda matsedel har snabbt blivit ett populärt och användbart verktyg för dem som är ansvariga för maten inom skola, vård och omsorg. Matildas matsedel samlar smidigt menyerna som kommer att serveras regions- och länsvis, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg.

Snabbfakta om Matilda matsedel

Vad?Verktyg som visar vad som serveras inom vård, skola och omsorg.
Var?På en egen sajt på nätet.
Hur?Du söker på län och regioner, och vidare på stad samt vilken kategori du är intresserad av.
När?Som allt på nätet är den tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Matildas matsedel i Halmstad – exempel på smidighet

Vilka har då nytta av att använda denna sida? Vi kan ta ett exempel. Om du till exempel arbetar inom skolbespisningen i Halmstad, kan du enkelt via Matilda matsedel se vad skolorna i Halmstad kommer att servera för mat. På så vis kan du förbereda lunchen och övrig servering, trycka ut matlistor samt förvarna personer med allergier mot vissa specifika födoämnen eller näringsämnen. Genom att göra detta skapar du en bra framförhållning, och ni får en lugn och behaglig vardag i skolans kök.

Tänk vilken fördel det kan vara att veta vad som kommer att serveras till lunch! Nu kan du och dina kollegor fokusera på att få klart allt i tid, så att alla elever kan få ett näringsriktigt mål mat och bli styrkta inför dagens fortsatta studier.

Matilda matsedel Gagnef – inga geografiska hinder

Många skulle nog visa upp en osäker min om de tillfrågades var Gagnef ligger. Här finns ytterligare en styrka med Matilda matsedel. Det finns inga geografiska hinder. Webbplatsen kan sekundsnabbt hämta fram fakta om vad som serveras inom vård, skola och omsorg oavsett om du söker på Matilda matsedel Halmstad, Matilda matsedel Borlänge eller Matilda matsedel Tierp.

Att på detta vis sekundsnabbt via Matildas matsedel Falun få en överblick över vad som serveras inom Falun kommun var det inte många som trodde skulle vara möjligt för trettio år sedan. Då tvingades man, för att ta fram dylika uppgifter, ringa tidsödande samtal till en rad institutioner. Vi kan utan att överdriva se hur tekniken gjort stora framsteg, även inom området menyer för skola, vård och omsorg. Framsteg som våra mor- och farföräldrar bara kunde drömma om.

Matilda matsedel som app?

Men som inom så mycket annat gäller det att vara försiktig och inte dra förhastade slutsatser.

Går du in på de ställen där appar kan laddas ned, till exempel via Google eller App Store hos Apple, finns det mycket riktigt en Matilda–app att ladda ner. Det kan vara en utmärkt idé att ladda ner den, om du är intresserad av vad olika restauranger i de norra delarna av Stockholm serverar till dagens lunch. Men appen kommer inte, som Matilda matsedels nätversion, ge dig svar på frågor om maten i olika kommuners skolor.

Som med så mycket annat på nätet, gäller det att undersöka saker först. Allt ser inte ut att vara vad det är. Det är mycket möjligt att Matilda matsedel har en app under utveckling, eller att matsedeln går att ladda upp någon annanstans, kanske där du som inloggad brukare kan komma åt den.

Matildas matsedel Gävle, inte alla är med på tåget

Matilda matsedel för Gävle är ett lysande exempel på att inte alla är med på tåget. Gävle är nämligen inte tillagt på Matilda matsedel, och således hittar du ingen korrekt och saklig information inom området matservering för denna stad.

Däremot kan du hitta denna ovärderliga information om du tar fram Matildas matsedel för Öckerö eller söker på Gnosjö via matsedel Matilda. Väljer du då Gnosjö, kan du förfina sökningen och via Matildas matsedel se vad Hillerstorp kök serverar just den dagen. Jobbar du i Örebro län har du möjlighet att via Matilda matsedel Lindesberg se vilka godsaker de i Lindesberg ska få till lunch.

Det är ställt utom allt rimligt tvivel att Matilda matsedel har kommit för att stanna, då den utgör ett grundläggande verktyg för skolmatsalar, vårdhem och omsorgsförvaltningen när det gäller att överblicka vilken mat som kommer att serveras!

Bäst med Matilda matsedel:

  • Du kan söka på region
  • I varje kommun kan du detaljsöka
  • Sajten har bra gränssnitt
  • Tydlig information på sajten.

Related Articles