Home Blogg Lily Garden- både naglar och fransar

Lily Garden- både naglar och fransar

by Jakob Israelsson
SALON1

Lily Garden är en oas för den som vill få vackra naglar, fransar och på vissa salonger även fötter. Lily Gardens utbud av behandlingar kan lätt inspirera en till att få gjort fantastiska saker för sina fingrar, fötter eller fransar. Att ta hand om sig är väl det allt handlar om i slutänden? Att få bli fin och omhändertagen och fin kan ibland göra susen även för själen. 

Snabbfakta om Lily Garden:

Hur många Lily Garden finns det?Det finns totalt 7 salonger
Var finns Lily Garden?Stockholm (2 st), Göteborg, Trollhättan, Linköping, Jönköping, Malmö
Vad erbjuder Lily Garden?Lily Garden erbjuder manikyr, fransförlängning och på vissa ställen pedikyr

Lily Garden Spa i Stockholm och andra salonger

Lily Garden finns på många platser i södra Sverige. På de flesta salongerna kan man få vackra naglar och vissa erbjuder även fransförlängning och fotbehandlingar. 

Kanske vill man fixa sina naglar eller förlänga fransarna inför en rolig fest. Då går det bra att se både prislista och tillgänglighet via bokadirekt.se. I Stockholm har Lily Garden Spa två salonger, en på Drottninggatan och en på Sveavägen. Drottninggatan i Stockholm ligger ju mycket centralt och det är lätt att ta sig dit från både tunnelbana och pendel. Lily Garden finns även på andra platser och det gör det enkelt att kunna planera sitt besök och kan ju förhöja en weekendresa till exempelvis Linköping, Malmö eller Jönköping.

Mode inom naglar

Det finns flera olika sätt att styla naglar och vissa får man nog säga gör naglarna till konstverk. Det finns många metoder att både arbeta med form och färg men även med glitter och andra slags utsmyckningar. Just nu är det många som förutspår att modet inom nagelkonsten lutar åt en återgång till lite kortare naglar med en trubbigare nagelform. Den franska manikyren sägs vara på återingång men med lite nya variationer.

Det finns många situationer då manikyrerade naglar kan vara på sin plats för att ge ett städat intryck och särskilt den franska manikyren kan vara en variant om man exempelvis ska på arbetsintervju. Detta kan man få hjälp med i någon av Lily Gardens trivsamma salonger. Där kan naglarna smyckas på många olika sätt och salongerna arbetar med med akryl och gelförlängningar.

Hos Lily Garden hittar du bland annat följande nagelbehandlingar

 • Förlängning med akryl
 • Förlängning med gel
 • Borttagning av förlängning med akryl eller gel
 • Lagning av förlängning med akryl eller gel
 • Ögonfransförlängning
 • Pedikyr

För aktuella priser rekommenderas du att gå in på bokadirekt.se och leta efter din närmaste salong.

Fransk manikyr för naglar, är den fransk?

Fransk manikyr är förresten egentligen inte fransk utan uppfanns av amerikanen Jeff Pink som jobbade med film. Han fick i uppdrag av en regissör att hitta en ”style for nails” som skulle passa till filmens samtliga klädbyten. På det viset skulle filmproduktionen kunna spara både tid och pengar.

Det var då Jeff Pink kom på idén med en rosa eller beige nagel med vit topp. Stilen ger ett både städat och rent intryck som inte tar uppmärksamheten från kläderna men som passar till allt. Pinks påhitt visade sig vara ett riktigt lyckokast eftersom den franska manikyren sedan uppkomsten har blivit ett vedertaget och mycket uppskattat sätt att göra sina naglar. 

Fixa naglarna själv eller hos Lily Garden

Det finns flera saker man själv kan göra för att hålla sina naglar fina:

 • Smörja in händerna och nagelbanden varje dag, gärna med en särskild nagelkräm eller olja
 • Inte använda acetonbaserade nagellacksremovers
 • Fila naglarna
 • Skjuta tillbaka nagelbanden
 • Låta bli att bita på naglarna!

Om man inte känner för att ta hand om naglarna själv kan man enkelt boka en tid och få hjälp hos någon av Lily Gardens salonger för att nå ett fint resultat.

Related Articles