Home Blogg Hur får man en glow up?

Hur får man en glow up?

by Jakob Israelsson
Hur får man en glow up

Uttrycket glow up har vunnit mark i den svenska vokabulären de sista åren. Även om uttrycket fortfarande används främst av den yngre skaran medborgare nämns det oftare och oftare i diverse sammanhang. Glow up är nämligen något som går att applicera på olika delar av livet. Så hur får man en glow up? Här får du flera tips.

Hur man får en glow up utseendemässigt?

Många förknippar säkert en glow up med något som har med utseende att göra. Även detta kan stämma. För den som funderar över frågan ”Hur får man en glow up utseendemässigt?” kan det vara till hjälp att göra en liten lista över små utseendeförändringar som kan få en att se lite extra bra ut, eller ”skina” lite extra om man så vill.

Det kan handla om att gå till frisören, lägga en ansiktsmask, köpa ett nytt läppstift i en härlig färg eller bara att smörja in ansiktet ordentligt på kvällen. En glow up består sällan av några dramatiska förändringar, utan främst av småsaker som gör tillvaron lite extra härlig.

För den som vill veta hur man får en glow up i garderoben ska den börja med att fundera på vilka plagg denne trivs bäst i och känner sig absolut snyggast i. Plagg som inte sällar sig till denna kategori ska ut ur garderoben. En glow up bland kläder går alltså ut på att rensa bort allt som inte får personen i fråga att ”skina” och visa sig från sin absolut bästa sida.

Hur får man en glow up snabbt? 

I dagens otåliga samhälle är det förmodligen många som vill ha svaret på frågan ”Hur får man en glow up snabbt?”. Som tidigare nämnts behöver man inte förändra något direkt stort för att åstadkomma en glow up. Stora förändringar kräver ofta både planering och ekonomiska insatser. En glow up ska vara enkel att fixa.

Letar man exempel på hur man får en glow up snabbt kan det vara bra att göra en liten lista över små förändringar som kan göra en gott. Kanske är det dags att tvätta sminkborstarna eller att rensa i förrådet för att komma åt guldkornen? Allt som kan sätta guldkant på tillvaron kan anses vara en typ av glow up.

Related Articles