Home Blogg Anna-Maria Sieklucka

Anna-Maria Sieklucka

by Niklas Johansson

Filmtrilogin 365 dagar, där Anna-Maria Sieklucka spelar rollen som Laura Biel, har gjort henne världskänd. Men hennes privatliv vet de flesta inte mycket om.

Om Anna-Maria Sieklucka

Anna-Maria Sieklucka föddes i Lublin, Polen 31 maj 1992. Även om hon är ny på den internationella scenen så är hon redan välkänd i sitt hemland genom den populära sjukhusdramaserien Na dobre i na złe.

Hon har utöver sina skådespelartalanger även andra begåvningar. Under tio år dansade hon balett och hon har även erfarenhet som modell. Hon talar även tre språk flytande utöver polska; engelska, tyska och franska.

Blyg och eftertänksam

Inför rollen som Laura Bieber var hon mycket fundersam. Hon var medveten om att boken, som serien bygger på, innehåller explicita sexuella scener. I flera i intervjuer har hon även berättat att hon behövde överkomma en hel del blyghet för att känna sig bekväm i rollen.

Även privat är hon en ganska försiktig person. Vi vet egentligen inte väldigt mycket om hennes liv, förutom att hon för närvarande bor i Warsawa. Utöver det är hon snart med och spelar in den fjärde delen i serien.

Med stor sannolikhet är hon fortfarande tillsammans med pojkvännen Łukasz Witt-Michałowski som är en tämligen känd teaterdirektör i Polen.

Att hon älskar att resa är dock ingen hemlighet. Hon postar ofta foton från sina resor på sin populära instagramprofil.

Related Articles